Det enklaste sättet för dig att söka tidtabell är här

Via www.resrobot.se kan du som reser ofta på samma sträcka skapa din egen

personliga tidtabell som PDF för utskrift eller digital användning.

Nu finns ResRobot till din iPhone! Ladda hem vår nya iPhone app!Nu finns ResRobot till din Android! Ladda hem vår nya Android app!

ResRobot gör det enkelt för dig att jämföra resealternativ meg tåg, buss, flyg samt bil i hela Sverige och i

detalj planera resan från dörr till dörr. Företaget bakom ResRobot är Samtrafiken i Sverige.

//Kundtjänst